Termenii și condițiile prezentate mai jos constituie termenii și condițiile de utilizare pe baza cărora pot fi accesate si utilizate serviciile si produsele puse la dispoziție de către utilizatorilor site-ului mofturosilamasa.ro.

(2) Termenii și condițiile reglementează accesul și folosirea site-ului mofturosilamasa.ro denumit („Site-ul”) operat si administrat de BRAINYMULE MEDIA SRL, cu sediul social in str. Emanoil Buteica 10, bloc 61, ap. 28, Bucuresti inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/13426/2013, avand cod unic de inregistrare RO32414523 denumita „Societatea”.

(3) Te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile de utilizare la accesarea Site-ului, întrucât aceștia sunt aplicabili pentru orice tip de utilizare a acestuia, precum si achizitiei si utilizarii Produselor.

(4) Prin vizitarea Site-ului, prin înregistrarea unui cont pe Site (crearea unui Cont) și, respectiv, prin achizitia Produselor furnizate de catre BRAINYMULE MEDIA prin intermediul Site-ului si mijloacelor electronice, declari că ai fost informat și confirmi că accepți integral acești Termeni și condiții. 

(5) Totodata, prin accesarea Site-ului si, dupa caz, achizitia de Produse sau inscrierea in zona de Cursuri prin datele de Utilizator, declari ca ai fost informat, in conformitate cu GDPR, asupra termenilor aplicabili prelucrarii datelor tale personale, prin Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal. Aceste date sunt folosite pentru a accesa Cursurile, a primi informari periodice si a avea o experienta cat mai buna in raport cu Site-ul si Produsele prezentate.

(6) În cazul în care nu ești de acord (total sau partial) cu acesti Termeni si Conditii te rugam să nu utilizezi Site-ul și/sau sa nu contractezi Produsele sau Serviciile noastre.

1. PREZENTARE GENERALA

(1) Pe Site sunt disponibile diverse informatii cu titlu gratuit, precum si pentru achizitie (contra-cost) sub forma de Cursuri/Programe/Ghiduri destinate uzului personal; orice persoana interesata care respecta conditiile prevazute isi poate crea un Cont pe Site si poate folosi produsele in scop personal.

(3) Crearea unui Cont pe Site nu presupune plata de tarife/taxe, daca nu se stipuleaza altfel in cadrul unor zone de acces personalizate - abonamente, oferte periodice etc.

(4) Termenii și condițiile se aplică tuturor serviciilor si programelor/produselor (materialelor) prezentate pe acest Site si puse la dispozitie prin intermediul Site-ului/mijloacelor electronice.

(8) Termenii și condițiile pot fi modificate oricând de către Operator și considerate ca acceptate prin simpla utilizare în continuare a Site-ului și a Produselor puse la dispoziție.

2. DEFINIȚII 

Societatea – Brainymule Media SRL, societate cu sediul social in str. Emanoil Buteica 10, bloc 61, ap. 28, Bucuresti inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/13426/2013, avand cod unic de inregistrare RO32414523 si detinatoarea drepturilor asupra tuturor materialelor prezentate pe Site.

Cursuri/Servicii înseamnă materialele disponibile gratuit sau spre achizitie pe Site sub forma de produse digitale/cursuri/ebookuri sau video/audio. Acestea sunt furnizate online (prin mijloace de comunicare la distanta) (ex. platforma de cursuri, email, newsletter etc).

Conținutul este alcatuit din informatiile si materialele puse la dispoziție pe Site si care sunt accesibile utilizatorilor sau clientilor. Totodata, prevederile privind Continutul se vor aplica si materialelor furnizate clientilor/abonatilor prin posta electronica.

Abonamentul/Comanda este modalitatea, prin mijloace electronice, prin care Beneficiarul contracteaza Produsele puse la dispoziție pe Site printr-o comanda plasata prin plata online pentru unul dintre Cursurile/Ghidurile prezentate.

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică, care a achizitionat, prin plata tarifului aferent cel putin un Curs/Ghid, prin intermediul Site-ului. 

Utilizator - este orice persoană care accesează Site-ul.

Abonat - orice persoana care primeste informatii pe email, gratuit sau cu plata.

Cont – secțiunea din Site accesibila printr-o adresă de e-mail și o parola, care permite Utilizatorului accesul la informatiile personalizate si Cursuri. Datele introduse de Utilizator pentru crearea unui Cont trebuie sa fie corecte, complete si actuale; Utilizatorul este singurul responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Site – site-ul web gazduit la adresa mofturosilamasa.ro aflat in administrarea si operarea Societății, prin intermediul căruia sunt puse la dispoziția Utilizatorilor și Clientilor informații in legătura cu Produsele și Serviciile oferite.

Plata prin Stripe – serviciul de plata prestat de către procesatorul de plăti integrat in Site, pus la dispoziția Clientilor, prin intermediul Site-ului în vederea efectuării unei plăți cu cardul sau prin intermediul platilor rapide ale Google sau Apple.

Comunicări Comerciale/Newsletter – mijloc de informare periodic, transmis exclusiv prin posta electronica, conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele achiziționate, informații cu privire la oferte sau promoții sau având conținut educativ. Comunicarile comerciale sunt transmise exclusiv pe baza abonarii la serviciul de newsletter sau crearii unui cont pe Site. In orice situatie, Comunicarile Comerciale nu se vor mai transmite dupa ce Beneficiarul isi exprima optiunea in acest sens / se dezaboneaza de la primirea Comunicarilor Comerciale.

Tranzacție – încasarea unei sume rezultată din vânzarea unor servicii/produse/programe de către Vânzător, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător.

3. CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIILOR SI CURSURILOR

(1) BRAINYMULE MEDIA SRL își rezervă dreptul de a selecta Clientii și de a restricționa oricand si fara notificare prealabila utilizarea Site-ului în caz de utilizare neconformă sau abuzivă.

(2) Clientul poate plasa pe Site comenzi din orice țară cu mentiunea ca in cazul produselor digitale, in anumite conditii se aplica taxele locale sau ale tarii de resedinta ale Clientului (conditii stipulate de legile comertului cu produse digitale valabile in UE).

(3) Termenii și Condițiile reglementează relația dintre Client și BRAINYMULE MEDIA, respectiv drepturile și obligațiile aferente Contractului care se considera incheiat intre parti. În utilizarea Cursurilor/Programelor, Clientul/Beneficiarul are obligația de a respecta, în orice moment, Termenii și condițiile, precum și celelalte politici ale Societatii.

(4) Utilizarea Site-ului precum și accesarea Cursurilor puse la dispoziție prin intermediul acestuia, implica asumarea de catre Client și/sau Beneficiar si acceptarea următoarelor:

 • Conținutul și/sau serviciile, produsele, programele puse la dispoziție pe acest Site ori prin intermediul acestuia (si a postei electronice) nu se adresează persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani;
 • Orice Conținut și sau Produs nu reprezintă consultație medicală, diagnostic sau tratament si nu poate fi considerat substituent al unor servicii medicale profesionale ori a diagnosticului medical;
 • Site-ul nu garantează atingerea unor parametri/obiective legate de nutritie/greutate sau alte obiective/asteptari individuale ale Clientului/Beneficiarului; toate informatiile au rol consultativ si educational.
 • Orice afecțiune medicală trebuie investigată și tratată sub supravegherea unui cadru medical calificat.
 • Administratorul site-ului nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi tinut responsabil sau raspunzator pentru nicio dauna/prejudiciu și/ sau paguba care poate apărea prin folosirea Serviciilor/Continutului/Cursurilor inclusiv atunci cand sunt utilizate în alte modalități decât cele care au fost descrise in prezentul Site.
 • Site-ul mofturosilamasa.ro și conținutul acestuia sunt puse la dispoziție fără garanții de niciun fel. Utilizatorii /Beneficiarii își exprimă acordul in mod expres că folosirea acestui site precum și folosirea informatiilor se face pe propriul risc.

În cazul în care oricare dintre condițiile de mai sus nu este îndeplinită, Utilizatorul trebuie să înceteze să mai acceseze/ utilizeze site-ul și/sau orice alte servicii. 

4. INFORMAȚII LEGATE DE COMENZI SI ACHIZITIA CURSURILOR

(1) Dupa selectarea Produsului dorit dintre cele disponibile pe Site, utilizatorul poate sa facca achizitia doar prin intermediul Platii online, ulterior avand acces la informatii prin intermediul contului creat o data cu comanda.

(2) Facturarea sumei aferente produsului ales de către utilizator se va realiza dupa achitarea acestuia prin intermediul platii online.

(3) Plata se poate realiza exclusiv prin Stripe si a optiunilor secundare ale acestui procesator puse la dispoziția Beneficiarilor pe Site. Odata realizata plata aferenta Abonamentului/Cursului, contractul se considera incheiat intre parti (utilizatorul este considerat Client).

(4) Toate tarifele aferente produselor, precum și al oricărui alt conținut contracost prezentat pe Site, sunt exprimate în Lei si contin TVA.

(5) Administratorul site-ului nu se face responsabil de orice comisioane pot apărea ca urmare a efectuării plății din altă monedă, în situația în care moneda de emitere a cardului Beneficiarului este alta decât RON. 

(6) Site-ul asigură un nivel de securitate conform cu rigorile aplicate sistemelor electronice de plată la distanță.

(7) Administratorul nu are acces la datele privind cardurile pentru plata si nu stocheaza astfel de date. Informațiile de plată ale Clientului/Utilizatorului/Beneficiarului sunt stocate în sistemele procesatorului de plăți, care este și unicul responsabil privind securitatea tranzacțiilor efectuate cu cardul Clientului.

(8) Administratorul nu este responsabil pentru furnizarea, de către Client, a unor date incorecte sau incomplete și nici pentru pierderile sau prejudiciile suferite de Client ca urmare a utilizării frauduloase a metodelor de plată, de către Client sau alte terțe persoane.

(9) Beneficiarul își dă exprimă acordul de a primi documente de natură fiscală exclusiv prin intermediul poștei electronice pe adresa de e-mail pusă la dispoziție cu prilejul platilor online.

(11) Produsele comercializate vor fi livrate ca regula prin intermediul contului creat in platforma sau prin posta electronica, la adresa de e-mail a clientului si după confirmarea plății.

5. DREPTUL LA RETRAGERE AL CLIENTULUI PERSOANA FIZICA

(1) În conformitate cu prevederile OUG 34/2014 modificata prin OUG 58/2022 se reglementează drepturile de retragere ale consumatorilor în contractele la distanță si extinde domeniul de aplicare și în cazul celor ce furnizează conținut digital.

(2) Beneficiarul intelege ca datorita naturii produselor digitale in conformitate cu OUG de mai sus (cu exceptia celor care sunt livrate pe suport material) este decăzut din dreptul legal de retragere de 14 zile. 

(3) Beneficiarul se poate adresa Administratorului referitor la acest drept către adresa de e-mail: contact@mofturosilamasa.ro. 

(4) Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligaţiilor părţilor contractuale aferent respectivului contract, deci Serviciile nu vor mai fi prestate. 

6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

(1) Site-ul, elementele sale componente, elementele grafice, precum si conținutul acestuia sunt deținute de SC BRAINYMULE MEDIA SRL, iar utilizatorul Site-ului înțelege ca nu are niciun drept asupra acestora, cu excepția dreptului limitat de folosire a produselor achizitionate sub forma de Cursuri/Ghiduri/Fise de lucru.

(2) Toate informațiile afișate pe Site sunt proprietatea BRAINYMULE MEDIA și sunt protejate, în condițiile legii, prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

(3) Nicio imagine, marcă sau semn aparținând BRAINYMULE MEDIA nu va putea fi folosită de terțe persoane dacă nu au obținut în prealabil consimțământul scris al titularilor.

(4) Sunt expres interzise:

 • folosirea Site-ului în scopuri ilegale;
 • realizarea de lucrări derivate, sub-licențierea, împrumutul ori utilizarea Site-ului, software-ului care stă la baza Site-ului sau oricăror altor componente ale acestuia fara acordul prealabil scris al Administratorului;
 • republicarea (cu titlu gratuit sau contracost) a materialelor încărcate/disponibile pe Site (incluzând republicarea pe diverse site-uri sau platforme online și/sau offline), precum si republicarea/distribuirea materialelor puse la dispozitie de catre Administrator gratuit sau cu plata (ex. prin corespondenta intre parti, forumuri, platforme de sharing), indiferent de mediul de prezentare;
 • prezentarea în mod public a oricăror materiale încărcate în Site;
 • reproducerea, copierea sau exploatarea, in orice mod, a materialelor încărcate în Site, în scopuri comerciale, fara acordul prealabil scris al Administratorului.

(5) Este interzisă înregistrarea video a oricarui continut prezentat sub forma de Curs/Ghid/Ebook prin mijloace audio/audio-video, fara acordul prealabil scris al Administratorului, precum si utilizarea acestora in orice scopuri.

7. LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU CONȚINUTUL SITE-ULUI

(1) Conținutul integral al Site-ului este livrat pe baza principiului “asa cum este disponibil”, “așa cum este”, fără nicio garanție de niciun fel fie expresă, fie implicită, inclusiv, dar nelimitându-se la, orice garanții de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratețe și non-încălcare.

(2) BRAINYMULE MEDIA nu garantează acuratețea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui conținut pus la dispoziție prin intermediul Site-ului. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricărei informații înainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea Site-ului se face pe răspunderea Utilizatorului.

(3) BRAINYMULE MEDIA nu isi asuma ca imaginile si reprezentarile grafice folosite sub dreptul de folosire (propirietate intelectuala) asa cum sunt ele stipulate in mediul online sunt corecte; daca sunteti detinatorul drepturilor asupra unei imagini/reprezentari grafice folosite pe acest site va rugam sa ne notificati cu privire la folosirea acestora pentru a lua masurile necesare. Depunem eforturi pentru a folosi elemente care pot fi folosite fara licenta, sau cu drepturi limitate, fara a garanta si fara a avea control deplin asupra tuturor elementelor. 

(4) Cu toate că depunem toate eforturile pentru asigurarea accesului la Site, nu putem garanta că Site-ul nu are nicio eroare și nici că nu vor există erori sau omisiuni în conținutul acestuia. De asemenea, nu putem garanta că Site-ul și conținutul său vor fi accesibile în permanență, fără întreruperi. Nu vom răspunde în situația în care Site-ul nu poate fi accesat, indiferent de motivul imposibilității de accesare și indiferent de durata acestei imposibilități.

(5) De asemenea, nu vom răspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta calculatorul utilizatorului, sistemul IT sau datele acestuia ca urmare a utilizării Site-ului nostru sau a altor website-uri către care există link-uri în Site.

(6) Nu garantăm că Site-ului va functiona permanent, sau ca va fi securizat sau fără niciun virus. Utilizatorul este responsabil pentru configurarea sistemelor IT pentru accesul la Site și pentru folosirea propriului software anti-virus. Nu trebuie să utilizați în mod defectuos Site-ul, introducând viruși, troiani, worms sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la Site sau să permiteți accesarea acesteia de către o terță persoană.

(7) Este interzis să atacați prin atacuri de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services. Prin încălcarea acestei dispoziții, ați comite o infracțiune conform legii române și vom raporta orice astfel de încălcare către autoritățile de investigare competențe și vom coopera cu autorități prin furnizarea identității dumneavoastră către acestea. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dumneavoastră de a utiliza acest Site încetează imediat.

8. MODIFICAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

(1) BRAINYMULE MEDIA poate revizui oricand termenii și condițiile de utilizare, precum și orice alți termeni aplicabili în orice moment prin modificarea paginilor relevante. Termenii și condițiile pot suferi orice modificare, fără o notificare prealabilă, fiind aduși la cunoștință prin afișare direct în Site. Te rugăm să verifici paginile relevante pentru a lua cunoștință de orice modificări aduse termenilor și condițiilor de utilizare, întrucât respectivele modificări se vor aplica de la momentul actualizării. Dacă folosești Site-ul după o modificare, vei accepta Termenii și Condițiile modificate.

(2) BRAINYMULE MEDIA își rezervă dreptul de a actualiza Site-ul, serviciile și ofertele în orice moment și de a schimbă conținutul acesteia. Cu toate acestea, te rugăm să ții cont de faptul că Site-ul poate fi neactualizată la momentul vizualizării acestuia, BRAINYMULE MEDIA  neavând nicio obligație de a efectua actualizarea în timp real.

9. CONFIDENȚIALITATE. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

9.1 Confidențialitate. 

(1) Administratorul respectă legile in vigoare privind confidențialitatea datelor. 

(2) Administratorul se angajează că Site-ul www.mofturosilamasa.ro nu transmite date cu caracter personal ale Utilizatorilor și/sau Beneficiarilor site-ului către terți și acestea sunt utilizate numai în scopul executării contractului cu Beneficiarii, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea Site-ului, ofertele și politica acestuia. BRAINYMULE MEDIA nu încurajează spam-ul, nu furnizează datele Dvs. de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

9.2. Protecția datelor cu caracter personal .

(1) Toate datele Dvs. cu caracter personal la care Consultantul primește acces și/sau le prelucrează sunt în scopul executării contractului dintre părți si sunt colectate și păstrate prin respectarea tuturor obligațiilor prevăzute lege.

(2) Prin aceasta sectiune dorim să aducem la cunoștința clienților noștri următoarele aspecte cu privire la prelucrarea datelor personale de către Consultant, respectiv: 

 • Cine suntem
 • Ce date personale prelucrăm
 • Cum colectăm și prelucrăm datele personale
 • Cât păstrăm datele personale
 • Cu cine partajăm datele personale și dacă le transferăm în afara UE / SEE
 • Cum protejăm datele personale
 • Care sunt drepturile persoanelor în privința datelor personale pe care le prelucrăm

(3) Cadrul legal aplicabil prelucrării datelor personale: Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date – denumit în continuare „Regulamentul 679/2016”. 

(4) Operatorul datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate suntem noi, BRAINYMULE MEDIA SRL, societate cu sediul social în str. Emanoil Buteica nr. 10, bloc 61, ap. 28, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J40/13426/2013, având cod unic de înregistrare RO32414523, email: contact@mofturosilamasa.ro

Categorii de persoane vizate: clienții (utilizatorii) serviciilor furnizate de Administrator;

(5) Tipuri de date personale: nume, prenume, adresa e-mail, adresa, date de facturare.

(6) Scopurile si temeiurile juridice ale prelucrării datelor personale:

 • Stabilirea relatiilor contractuale; prestarea serviciilor contractate de clienți (de ex. facturare abonament, prestare servicii contractate, corespondenta tranzactionala in executarea relatiilor contractuale), inclusiv efectuarea etapelor premergătoare (de ex. întocmirea ofertelor, comenzilor, contractelor) și întocmirea documentației necesare furnizării serviciilor – prelucrarea datelor este necesară pentru executarea obligațiilor contractate (art. 6 alin. 1 lit. (b) din Regulamentul 679/2016);
 • Emitere facturi – prelucrarea este necesara pentru executarea obligatiilor pe care operatorul le are in temeiul legislatiei relevante (art. 6 alin. 1 lit. (c) din Regulamentul 679/2016);
 • Păstrarea evidentei clienților, evaluarea satisfacției clienților noștri, apărarea drepturilor noastre în instanță, prevenirea fraudei – prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale Societatii, in calitate de operator de date (art. 6 alin. 1 lit. (f) din Regulamentul 679/2016);
 • Transmiterea de comunicari comerciale – prelucrarea se bazează pe consimțământul specific, liber si clar al clientului (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul 679/2016).

*Consimțământ – va însemna acordul liber, specific, și informat prin care clientul acceptă fără dubiu ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate de către noi în scopul pentru care clientul își dă acordul. De regulă, clientul își poate exprima consimțământul prin acțiunea clară de a solicita furnizarea comunicarilor comerciale, prin introducerea adresei de email in căsuța relevantă asociată scopului și mijlocului de prelucrare precizat în documentele prin care i se pune la dispoziție posibilitatea de a-și exprima consimțământul. In plus, o data cu crearea unui cont pe site acest lucru se considera acceptat asa cum este stipulat in acest text, dar si o data cu accesarea formularelor de inregistrare.

(7) Cum colectam datele personale ale clientilor? Colectam datele personale direct de la persoanele vizate si realizăm prelucrarea datelor prin mijloace electronice (ex. aplicații interne, corespondență electronică, softuri de gestionare a adreselor de email etc.).

(8) Masuri tehnice si organizatorice. Societatea ia măsurile tehnice adecvate, potrivit stadiului tehnicii și riscului aferent, pentru a proteja datele clientului și a păstra confidențialitatea lor. Asigurăm măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru. 

Implementăm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT și de monitorizare și audit al securității sistemelor și infrastructurii IT conform politicilor noastre interne, colaboram cu societati terte care aplica politici si standarde de asigurare a securitatii prelucrarii datelor personale. Furnizorul serviciilor de plata este operator de date personale in nume propriu, nu actioneaza drept imputernicitul nostru. 

(9) Cât timp și unde stocăm datele personale ale clienților? Prelucram datele personale ale clienților pe durata prevăzută de lege sau, acolo unde legea nu prevede, strict cât este necesar pentru asigurarea scopurilor declarate. Datele clientilor prelucrate pentru executarea contractului privind Serviciile/Programele sunt prelucrate pe durata relatiei contractuale si 3 (trei) ani de la incetarea acesteia. Datele utilizatorilor care isi creeaza Conturi pe Site sunt prelucrate pe durata cat utilizeaza Contul; daca Contul nu este accesat timp de 3 ani, datele asociate Contului sunt sterse definitiv. Pentru scopurile pentru care clientul ne-a oferit acordul său la prelucrarea datelor, prelucram datele cu privire la respectivul scop până când clientul își retrage consimțământul privind prelucrarea în scopul respectiv, cu excepția cazului în care suntem obligați să menținem aceste date pentru o perioadă mai lungă potrivit legii, pentru raportări la autoritățile publice, sau pentru a ne apăra drepturile în justiție.

(10) Cu cine partajăm datele personale ale clienților ? (cine are acces la datele personale ale clienților):

(a) partenerii/împuterniciții noștri pentru executarea de activități aferente obligațiilor asumate de noi față de clienți 

(b) clienții care își exercită drepturile cu privire la datele lor;

(c) autoritățile competente (ex. de reglementare si control), instanța competentă;

(d) accesul auditorilor și consultanților: dacă vom decide în viitor să înstrăinăm acțiunile sau afacerea noastră, vom oferi acces sau transmite auditorilor și consultanților potențial(ilor) cumpărători datele clienților noștri pentru efectuarea auditului necesar achiziției acțiunilor/ afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura că orice potențial cumpărător va urmări și implementa masurile de securitate necesare pentru protecția datelor tale, și se va semna în prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzacției.

(11) Atunci când externalizăm anumite activități către partenerii noștri de încredere, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica în prealabil dacă aceștia asigură protecția datelor tale, prin măsuri stricte de securitate a datelor, și vom încheia cu fiecare documentație specifică privind prelucrarea datelor.

(12) Comunicari Comerciale: Orice Beneficiar care a furnizat explicit pe site-ul www.mofturosilamasa.ro  adresa sa de email, poate în orice moment să își exercite dreptul la ștergere din baza de date a Administratorului. În acest sens, Administratorului i se poate transmite o solicitare expresă la adresa de e-mail: contact@mofturosilamasa.ro daca nu exista deja o optiune de eliminare/stergere a contului si datelor de catre utilizator.

(13) Drepturile persoanei vizate (clientului) cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Clientul poate exercita următoarele drepturi în relația cu Societatea, cu privire la prelucrarea datelor sale, printr-o solicitare transmisă la adresa de e-mail contact@mofturosilamasa.ro:

 • Dreptul de acces la datele sale: clientul poate solicita oricând informații despre datele sale cu caracter personal pe care le prelucram si le stocăm; vom confirma daca prelucram sau nu aceste date si, in caz afirmativ, îi putem da acces la acestea (inclusiv o copie).
 • Dreptul la rectificarea datelor sale: clientul care constată ca datele pe care le deținem despre client sunt inexacte sau incomplete ne poate contacta cu o solicitare de modificare, și noi le vom rectifica sau completa. 
 • Dreptul la ștergerea datelor sale: clientul poate solicita ștergerea datelor sale în următoarele situații: (i) daca constata ca nu mai sunt necesare pentru scopurile indicate, (ii) daca își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea si nu exista motiv legal pentru a le păstra, (iii) daca datele au fost prelucrate ilegal, (iv) daca avem o obligație legală de ștergere, sau (v) dacă se opune prelucrării întemeiate pe interesul nostru legitim si nu avem motive legitime care sa prevaleze, inclusiv atunci când se opune primirii de comunicări comerciale.
 • Dreptul la restricționarea prelucrării datelor sale: clientul poate solicita restricționarea prelucrării, când: (i) contestă exactitatea datelor, pe perioada verificării exactității, (ii) prelucrarea este ilegală și clientul se opune ștergerii datelor, (iii) operatorul nu mai are nevoie datele respective, dar clientul are nevoie de acestea pentru acțiuni în instanță, sau dacă (iv) clientul s-a opus prelucrării datelor sale pe temeiul interesului legitim al operatorului, pe perioada verificării legitimității interesului operatorului. 
 • Dreptul la portabilitatea datelor: clientul poate solicita portarea datelor care îl privesc si pe care le-a furnizat într-un format structurat (inclusiv sa solicite transferul lor la un alt operator), in conformitate cu legea.
 • Dreptul de a se opune prelucrării datelor sale: clientul poate sa ne comunice în orice moment că se opune să ii prelucram datele personale, atunci când ne bazăm pe interesul nostru legitim si interesul dvs prevaleaza, și noi nu vom mai prelucra datele dacă ne solicitați acest lucru, conform legii.

Vom actualiza această Politică de prelucrare a datelor ori de câte ori considerăm necesar și vom informa clienții asupra versiunilor actualizate, prin intermediul Site-ului și al materialelor noastre.

 • Definiții aplicabile în prezenta Politică de prelucrare a datelor 

Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„Prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea

„Operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

„Împuternicit” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;

 „Destinatar” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism căreia (căruia) îi sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent dacă este sau nu o parte terță.

10. FORȚA MAJORĂ

(1) Niciuna dintre părți nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forță majora, conform cu prevederile legale în vigoare. 

(2) Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 48 de ore, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui, respectiv prezentarea unor alternative.

(3) Dacă în termen de 5 zile de la producere, evenimentul respectiv nu încetează, părțile au dreptul să-și notifice încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să pretindă daune-interese.

11. ÎNCETAREA CONTRACTULUI

(1) Orice contract incheiat potrivit Termenilor si conditiilor încetează la sfârșitul perioadei contractuale (ex. expirarea perioadei Abonamentului/Expirarea duratei sesiunilor/Anularea abonamentului de catre Utilizator), acesta putând fi reînnoit doar prin manifestarea expresă a voinței în acest sens de catre ambele parti. 

(2) Contractul poate înceta și înainte de ajungerea la termen în următoarele situații:

- Părțile convin de comun acord încetarea contractului;

- În caz de dizolvare, lichidare, faliment, ori după caz în situația în care Beneficiarul se află în imposibilitate de a respecta prevederile art. 3, caz în care părțile vor fi ținute a îndestula datoriile care au survenit până la această dată, uneia către cealaltă.

(3) Administratorul raspunde doar pentru culpa sa exclusiva, in limita prevederilor legale, cu precizarea ca in nicio situatie, raspunderea in baza oricarui contract/fata de orice beneficiar/utilizator/client, in caz de neexecutare/executare necorespunzatoare a oricareia din obligatiile sale, nu va determina plata de catre Administrator a unor daune/costuri/penalitati.

12. LEGEA APLICABILĂ. JURISDICȚIA. 

(1) Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Societatea și Utilizatori / Beneficiari se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul Bucuresti.

13. CONTACT

În cazul în care aveți orice nelămuriri cu privire la conținutul acestor termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@mofturosilamasa.ro

>