Toate materialele, opiniile, sfaturile si informatiile de pe acest site au scop informativ si educational si nu inlocuiesc niciun sfat medical. Folositi informatiile de aici pe propria raspundere si luati la cunostinta ca nu suntem responsabili pentru niciun fel de pierdere, prejudiciu sau vatamare care ar putea rezulta direct sau indirect ca rezultat al folosirii, aplicarii sau interpretarii informatiilor de pe acest site - mofturosilamasa.ro si a altor canale, pagini, bloguri asociate lui.

Acest site are scop pur informativ si nu se vrea a fi un reper de sfaturi si bune practici. Toate articolele de aici nu sunt menite sa acorde vreun sfat sau ajutor medical, ci doar informatii pe care fiecare este liber sa le foloseasca cum doreste, fara a cauza prejudicii lui sau celor asociati lui. In cazuri care necesita orice parere medicala este recomandat sa apelati la pediatri sau alti specialisti care va pot acorda ajutor de specialitate.

Doua lucruri trebuie mentionate:

1. Acest site are scop informativ, dar asta nu exclude faptul ca anumite informatii de aici au fost testate, au sustinere in studii (care vor fi mentionate acolo unde este cazul) sau provin de la nutritionisti, medici, psihologi sau alti specialisti.

2. Scopul principal al acestui site este educatia parintilor in ceea ce priveste cresterea unor copii sanatosi, prieteni cu mancarea. Ideea din spate este ca acest site sa fie o platforma unde sa existe cat mai multe informatii pentru adulti sau cei care ingrijesc copii - indiferent ca sunt bone, asistenti, ingrijitori de gradinita sau bunici.

Faptul ca acest site are si continut premium sub forma de cursuri sau abonamente reprezinta un efect secundar al muncii depuse pentru a impartasi aceste informatii. Depunem eforturi constante sa adaugam cat mai multe informatii, dar si strategii si tehnici care sa vina in sprijinul parintilor de la inceperea diversificarii si pana la varsta scolara.

Legale

Mofturosi la Masa se bazeaza pe puterea internetului, pe social media si pe recomandari. Credem in libertatea de exprimare, de alegere si in relatiile corecte dintre oameni, bazate pe respect si bun-simt. 

Toate opiniile de pe acest blog sunt opinii personale, pareri ale unor specialisti sau experti in alimentatie si articolele de aici sunt pareri si critici independente de remuneratii ale unei entitati publice sau private. Daca pare ca suntem experti intr-un anumit subiect, cu siguranta credem in ce transmitem fara a obliga pe cineva sa copieze, sa aplice sau sa testeze. Orice statistica, rezultat si opinie despre produse sau servicii ar trebui verificate cu proprietarii de drept sau cu cei care le-au mentionat prima data in surse oficiale.

Acest site nu prezinta continut care sa creeze conflict de interese. Articolele au in mare parte surse de unde sunt inspirate si unde s-au regasit informatiile respective. Noi le preluam, le analizam si le aplicam acolo unde este cazul si apoi expunem sub forma de rezumat impreuna cu parerea noastra sau a colaboratorilor nostri.

Prin urmare, Mofturosi la Masa nu face supozitii, nu garanteaza si nu asigura in niciun fel ca tot ce este prezentat aici are rezultate sau ca trebuie sa fie singura solutie folosita. Studiile prezentate impreuna cu rezultatele acestora sunt strict ale celor care le-au facut, executat si analizat.

Adultii sunt cei responsabili de a aplica sau nu informatiile de aici, de a le adapta conform nevoilor lor sau ale copiilor pe care ii ingrijesc fiind pe deplin responsabili.

Politica de email

Prin accesul la informatii dedicate pe acest site va asiguram ca toate adresele de mail sunt tratate cu maxima confidentialitate. Aceste date nu vor fi vandute catre terti si nici nu vom da aceste date catre persoane sau institutii, decat in cazul in care actionam sub litera legii.

Vom folosi adresele de mail pentru a va tine la curent cu noutatile si pentru a va transmite noi informatii legate de activitatea Mofturosi la Masa, inclusiv promotii, reduceri sau lansari de cursuri si produse digitale noi, pe teme diverse.

Contul creat pe acest site va asigura accesul la materialele de aici: cursuri gratuite sau platite si accesul la noutatile transmise pe email. Puteti oricand sa va dezabonati sau sa va stergeti contul, aceasta insemnand ca renuntati la accesul la informatii.

CAN-SPAM Compliance

In conformitate cu CAN-SPAM, toate mailurile trimise de catre noi specifica clar de unde sunt trimise si cine le trimite. In plus, toate mailurile contin informatia clara prin care va puteti sterge de pe lista pentru a nu mai primi informatii electronice de la noi. Folosim un tool care ne permite sa trimitem mailuri si sa urmarim cand ajung si cand sunt deschise, in principal pentru statistica, dar si pentru optimizarea fluxului de comunicare.

Optiuni de dezabonare

Acest site ofera tuturor celor care sunt inscrisi in liste sa opteze pentru a nu mai primi comunicari din partea noastra, dezabonandu-se prin linkurile prezente la finalul oricarui email.

Utilizatorii care nu mai doresc sa primeasca mailuri de la noi pot sa foloseasca acesta optiune, accesand linkul de dezabonare din email. Daca acesta nu functioneaza, puteti sa ne scrieti pe adresa de mail contact@mofturosilamasa.ro

DEZABONAREA DE LA SERVICIILE TIP ABONAMENT

Daca sunteti abonat la un produs sub forma de abonament, va puteti dezabona inainte de data scadenta fie prin anularea platii recurente atasata cardului dvs. fie daca ne transmiteti noua aceasta cerere in scris la contact@mofturosilamasa.ro pentru a va dezabona manual din sistem. Abonarea la serviciile noastre se face prin Stripe si ca procesator este cel responsabil de platile recurente atasate cardului cu care va abonati. Mai multe despre politica aceasta gasiti aici.

To cancel a subscription made through Stripe, you must contact the business directly, as Stripe is not authorized to cancel subscriptions on behalf of customers.

GARANTII SI RETUR

Avand in vedere natura produselor -  informatii digitale nu putem avea o politica de returnare a banilor. Cu toate astea, daca aveti intrebari legate de un produs achizitionat ne puteti trimite un mail la contact@mofturosilamasa.ro si vom incerca sa rezolvam problema pe care o intampinati.

Linkuri externe

Mofturosi la Masa contine linkuri externe catre alte surse si bloguri care sunt sau pot fi relevante pentru cititori. In acelasi timp noi nu putem garanta ca acele date sunt reale, corecte si nici nu controlam eventualele modificari ulterior publicarii lor.

LIMITAREA RASPUNDERII

MATERIALELE PREZENTATE PE ACEST SITE SUNT PREZENTATE "ASA CUM SUNT" FARA GARANTII SAU ASIGURARI DE NICIUN FEL, INCLUZAND ASIGURARI CU PRIVIRE LA REZULTATE, PROFITABILITATE, PROPRIETATE INTELECTUALA SAU ORICE FORMA DE TRATAMENT SAU DIAGNOSTIC IN NICIUN FEL DE SITUATII. 

ORICE DECIZIE CU PRIVIRE LA STARI DE SANATATE, COMPORTAMENTE, SIMPTOME, TRATAMENTE SAU DIETE TREBUIE SA FIE ANALIZATE SI DECISE IMPREUNA CU UN MEDIC, UN PEDIATRU SAU ORICE INSTITUTIE MEDICALA AVIZATA.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele prezente pe acest site sunt proprietatea Mofturosi la Masa si a firmei care opereaza acest site. Uzul acestor informatii este interzis fara consimtamantul Brainymule Media SRL si se sanctioneaza conform legii. Orice asociere a textelor cu alte materiale este sub forma rezumatului si impartasirii informatiei pentru cei interesati de subiectele propuse.

Nu puteti sa:

  • republicati continutul acestui site
  • sa vindeti, sa inchiriati sau sa revindeti materiale de pe acest site
  • sa copiati, sa reproduceti, multiplicati sau sa exploatati in vreun fel materiale de pe acest site

Puteti sa:

  • folositi acest site intr-un fel in care nu ne afecteaza drepturile sau nu limiteaza sau opreste dreptul altcuiva de a se bucura de materialele de pe acest site
  • folositi un limbaj decent in relatia cu alti utilizatori, fara a folosi limbaj obscen, comportament intimidant care poate intrerupe fluxul normal al comunicarii pe acest site.

Nu puteti folosi acest site pentru a va face reclama proprie si nici pentru a va promova in vreun fel.

Pentru orice alte detalii legate de acest Disclaimer ne puteti scrie la adresa de mail contact@mofturosilamasa.ro

Echipa Mofturosi la Masa

>