Produse recomandate

Am cumparat si eu zeci de produse pentru copii, inca de cand am ramas gravida. Multe dintre ele au fost inutile, motiv pentru care iti voi spune aici ce ar trebui sa cumperi si ce nu, tocmai ca sa nu mai irosesti bani si sa cumperi doar ceea ce te ajuta cu adevarat.

Nu conteaza in ce etapa esti acum, important este sa intelegi ca daca ai la indemana lucrurile care trebuie (si cand trebuie) viata ta si a copilului tau poate fi mai usoara.

Produsele de calitate, adecvate nevoilor tale te ajuta si pot sa:

  • iti salveze mult timp si sa te lase sa faci si altceva (daca si muncesti de exemplu, e WIN-WIN!)
  • salveze bani din bugetul familiei pe care ii poti folosi la altceva
  • nu mai cheltui la impuls si cumperi lucruri pe care chiar sa le folosesti pe termen lung

Ideea este sa stii care sunt produsele care te ajuta si care sunt cele care iti sunt bagate pe gat de catre TV, farmacii sau influenceri - pentru ca e nasol sa ai prin casa obiecte scumpe pe care nu le folosesti niciodata, nu?

Te asigur ca am trecut si eu prin asta si aici iti fac recomandari din experienta mea. Sper sa te bucure si daca ai si tu ceva de recomandat da-mi un mail!

Vezi mai jos recomandarile mele

ilivanili

Descopera scutece si prosoape din muselina de cea mai buna calitate. Practice si utile pe termen lung, scutecele si paturile din muselina nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricarui bebelus.


anne-bebe

Mobilier Bebelusi ● Trusouri, Hainute & Accesorii Botez ● Imbracaminte copii ● Jocuri ● Jucarii ● Decoratiuni ● Scaune de masa ● Tarcuri ● Puericultura mica (biberoane, tetine, pompe de san, sterilizatoare ...)


chicco

Produsele practice si cu un design deosebit sunt realizate in functie de nevoile copiilor, in urma studiilor facute de medici, pediatri, neonatologi, educatori si parinti. Gasesti o gama variata de accesorii pentru diversificare: tacamuri, cani, bavete, suporturi etc. 


Linkurile prezentate aici sunt linkuri afiliate, ceea ce inseamna ca eu pot incasa un comision din valoarea cumparaturilor tale. Ce trebuie sa retii este ca tu nu platesti nimic in plus si ca preturile nu au fost marite pentru a suporta acest comision.

Uneori, este posibil sa iti pot da niste coduri de discount pe care le voi afisa pentru fiecare site in parte.

>