Newsletter Nemofturos

CONTINUT PREMIUM + EDUCATIE ALIMENTARA + SFATURI DE LA SPECIALISTI +

SUPER OFERTE + RETETE COOL + MULTE ALTELE

Inspiratie si resurse pentru educatia alimentara (zilnica) a familiei tale

intr-un newsletter trimis 1 data pe saptamana. Fara SPAM.

ALEGE O OPTIUNE DE MAI JOS

LUNAR

25 lei

/luna

*reinnoire automata

ANUAL

250 lei

/an

*platesti o data pe an

Profita de acest serviciu premium chiar de azi!

Resurse premium pentru parinti cu mai putin de 1 leu pe zi!

Cine ne ajuta cu informatiile

Pasionata de nutritie si absolventa a Facultatii de Medicina (specializarea Nutritie si Dietetica), Alexandra Alexandru ajuta oamenii sa raspunda la intrebari legate de alimentatie inca din 2008. Colaborarea cu noi o pozitioneaza ca pionul principal din spatele acestui newsletter premium unde veti regasi informatii specifice pentru parintii care vor sa isi educe copiii pentru o relatie sanatoasa cu mancarea. 

Mai multe detalii despre activitatea ei gasiti si pe site-ul ei alexandra-alexandru.ro

*Primesti in fiecare saptamana primul newsletter conceput de parinti pentru parinti

Continut Premium

Newsletterul il trimitem o data pe saptamana si contine informatii pe care le documentam atent. In plus, gasesti in fiecare newsletter recomandarile noastre de citit, dar si noutati despre ce planuim sa facem in viitor. Vei regasi cu bucurie povesti inspirationale, recenzii de produse si servicii, sfaturi de la specialistii cu care colaboram si acces premium la materialele noastre.

Subiecte personalizate

Cand te inscrii ai privilegiul de a ne spune ce subiecte te intereseaza ca noi sa putem pregati materialele viitoare, dar si sa primesti raspunsuri personalizate. In felul asta construim un flux de informatii care sa fie de interes pentru toata lumea. Personalizand experienta ne asiguram ca avem solutii fix pentru ceea ce ai nevoie.

Reduceri la cursuri

Din momentul in care esti membru premium, ai parte de o multime de privilegii: te anuntam cu prioritate despre ce cursuri lansam, iti dam acces la ele inca dinainte de a le lansa oficial si ai in permanenta preturi preferentiale.

Educatie alimentara la pretul unei cafele!

adica mai putin de 20 lei/luna (plata anuala)

>