• Cursuri
  • Fraze care pot face mai placuta ora mesei

Fraze care pot face mai placuta ora mesei

ABONATI

Text

Text

Ghiduri

0% Curs neinceput

Nivel incepator

Detalii curs: Fraze care pot face mai placuta ora mesei

Ca mama sau ca cel care isi petrece cel mai mult timp cu copilul, joci un rol important in a comunica cu el in timpul mesei. Ce si cum ii spui influenteaza atat comportamentul lui cat si relatia pe care si-o formeaza cu mancarea. Chiar si frazele negative pot fi schimbate intr-unele pline de incurajare!

Text lesson

Ora mesei nu trebuie sa fie un moment plin de nervi si de frustrare. In plus, copilul nu trebuie obligat sa manance, indiferent daca tu crezi ca asa e cel mai bine. Gasesti o gramada de resurse care sa te linisteasca cu privire la faptul ca el nu mananca destul (exceptie cazurile medicale).

Text lesson

Cei mai multi dintre copii refuza alimentele noi. Uite o sugestie care sa te ajute sa il imprietenesti cu felurile noi de mancare.

Text lesson

Copiii mici sunt de cele mai multe ori distrasi si pot sa nu le fie foame la momentul la care este programata masa.

Text lesson

E important sa ii oferi alternativa copilului, mai ales daca esti in etapa in care il incurajezi sa guste dintr-ul fel nou.

Despre autor

Luiza C.

Pasionata de gatit. Mama si blogger.Cred ca orice mama isi poate invinge frustrarile cand vine vorba de a gati pentru copilul ei si de a crea o baza pentru stil de alimentatie sanatos.Am pus in acest blog experienta mea legata de un copil mofturos care m-a facut sa inteleg ca a gati inseamna mai mult decat o carte de bucate si niste retete speciale pentru copii.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>