Cursuri

All courses...
  • All courses...
  • Ghiduri
  • Copii mofturosi
  • Diversificare
  • Retete delicioase

PREMIUM

Curs neinceput

Esti pregatit sa incepi diversificarea? Acum poti tine evidenta evolutiei alimentare a copilului cu un jurnal usor de completat.

5 Lectii - Nivel incepator

ABONATI

Curs neinceput

Ca sa ai un copil sanatos, prieten cu mancarea, nu trebuie sa te concentrezi doar pe ceea ce ii pregatesti la masa. Sunt multe alte aspecte la care trebuie sa fii atent ca parinte, iar unele dintre ele influenteaza direct apetitul si comportamentul lui.

8 Lectii - Nivel incepator

ABONATI

Curs neinceput

Te-ai saturat sa gatesti aceleasi feluri in fiecare zi si nu mai ai inspiratie de feluri noi care sa fie pe placul micului mofturos? Foloseste lista asta si salveaza timp aplicand cateva strategii care chiar functioneaza!

2 Lectii - NIvel mediu

ABONATI

Curs neinceput

Modul in care vorbesti cu cel mic la ora mesei are impact major asupra lui. Ora mesei trebuie sa fie un moment placut, iar ceea ce ii spui influenteaza cu siguranta starea lui de spirit.

4 Lectii - Nivel incepator

ABONATI

Curs neinceput

Ghidul isi propune sa treaca in revista cateva aspecte pozitive, dar si negative cand esti parinte si te lovesti de mofturile copilului.

3 Lectii - Nivel incepator

ABONATI

Curs neinceput

Doar ideea de inec este terifianta si stiu ce simti cand te gandesti la asta. Starea asta intervine mai ales cand incepi sa prinzi curaj si iti lasi copilul sa manance singur. Exista insa semne si mai ales metode care sa te faca sa intelegi ce se intampla si ce ai tu de facut pentru a nu sta permanent in stare de alerta.

7 Lectii - NIvel mediu

ABONATI

Curs neinceput

Ti-am pregatit o fisa de lucru pe care sa o folosesti cand pregatesti meniul saptamanal al copilului. Daca inca ti-e greu sa faci asta, folosind aceasta fisa o sa ai o idee mult mai clara ce si cum sa gatesti in asa fel incat sa manance, dar si sa ii introduci alimente noi.

4 Lectii - Nivel incepator

Pagina [tcb_pagination_current_page] din [tcb_pagination_total_pages]

>