Felicitari, comanda ta

a fost confirmata*!

*Vei primi factura pe mailul pe care l-ai folosit cand ai facut comanda.

Acestea sunt datele pentru comanda ta:

[stripe_data field=”product_name”]

[stripe_data field=”product_price”]

Comanda a fost facuta pe adresa de email: [stripe_data field=”customer_email”]

Imi multumim pentru decizia luata si speram sa te ajute resursele pe care ti le punem la dispozitie aici. Din contul tau ai acces la toate cursurile, atat cele gratuite cat si cele premium (pe care le-ai cumparat).

In plus, te vom tine la curent cu noutatile pentru ca impreuna avem o misiune: sa trecem de perioada mofturilor, sa educam mai bine copiii cu privire la alimentatie si sa fim generatia aia de parinti care se implica in alimentatia copiilor.

Ce ai de facut acum?

Apasa pe butonul de mai sus pentru a accesa pagina cursurilor si treci in revista si informatiile de mai jos.


STAI CU OCHII PE EMAIL 

Aici iti vom trimite factura, dar este si locul unde vei primi si alte notificari de la noi. Ne poti scrie oricand daca ai intrebari sau ai nevoie de detalii.

REVINO PERIODIC PE SITE

Acum ca ai cont pe site nu uita sa revii pentru ca punem constant materiale noi. In plus, te incurajam sa nu sari peste lectiile din cursuri si sa urmezi structura lor. Indiferent daca e un curs premium sau unul gratuit, am depus efort ca sa il facem si faptul ca tu il citesti inseamna aprecierea muncii noastre.

Salut!

Contul tau e valabil atat timp cat folosesti mailul cu care te-ai inscris (ai platit) si poti accesa datele, cursurile si din meniul de sus.

>