Bine ai venit in comunitate! 🎉

Ai luat cea mai buna decizie astazi - si vei vedea asta pentru ca de acum incolo vom fi prieteni!

Vei avea acces la cursurile noastre si vei primi newsletterul nostru cat de curand. Misiunea noastra este sa te ajutam sa treci de etapa mofturilor si sa ii transmiti cat mai multe despre mancare copilului tau.

Dar, inainte de toate astea sunt cativa pasi prin care trebuie sa treci...

CONFIRMA-TI ADRESA DE EMAIL 

Ar fi frustrant sa nu primesti mailurile de la noi, nu-i asa? Asa ca aloca 1 minut si verifica-ti casuta de email pentru ca acolo vei primi un mail de la pentru a confirma adresa. Verifica cu atentie folderul SPAM sau JUNK, Promotions din Gmail.

Facem asta ca sa fim siguri ca nu ai tastat adresa gresit sau ca nu a folosit altcineva adresa ta de email. In plus, confirmand vei fi sigur ca mailurile noastre ajung la tine in INBOX!

CITESTE CURSURILE NOASTRE GRATUITE

Acum ca ai cont pe site poti intra si citi cursurile noastre gratuite. Vei gasi sfaturi si mici ghiduri daca esti proaspat parinte - cu siguranta iti vor prinde bine si sunt organizate in asa fel incat sa treci usor prin ele chiar si de pe telefon sau tableta.

Gasesti cursurile aici sau poti alege unul de mai jos.

fisa-preferintelor-2
da-nu-mofturos

Descopera Newsletterul Nemofturos cu cele mai noi informatii direct la tine pe mail!

*Aboneaza-te si tu astazi si ai cele mai noi informatii despre alimentatia copiilor cu mai putin de 1 leu pe zi.

Gasesti aici mai multe detalii despre acest newsletter

Profita de acest newsletter premium chiar de astazi! 

Primesti resurse premium direct pe mail cu mai putin de 1 leu pe zi! Sfaturi, article si pareri de la specialistii cu care colaboram.

Pasionata de nutritie si absolventa a Facultatii de Medicina (specializarea Nutritie si Dietetica), Alexandra Alexandru ajuta oamenii sa raspunda la intrebari legate de alimentatie inca din 2008.

Colaborarea cu noi o pozitioneaza ca pionul principal din spatele acestui newsletter premium unde veti regasi informatii specifice pentru parintii care vor sa isi educe copiii intr-o relatie sanatoasa cu mancarea si sa depaseasca mofturile indiferent de etapa lor. 

Ne auzim curand!

Nu uita sa iti confirmi adresa de email. Contul tau e valabil atata timp cat folosesti mailul si parola de la inscriere, dar daca nu il confirmi vei rata mailurile de la noi. 

>