7 Metode Eficiente

Sa Previi Mofturile la Masa

Sa inveti un copil sa manance bine si sanatos nu inseamna doar sa ii servesti mancare. Modul in care percepe el interactiunea cu mancarea are efect pe termen lung si poate sa ii influenteze comportamentul viitor. 

Beneficiile acestui ghid

Identifici inca din faza diversificarii greselile pe care le faci care pot accentua mofturile la masa, dar si alte probleme care pot aparea la masa

  • Intelegi de ce nu e ok sa pui presiune pe copil la masa
  • Descoperi care este de fapt rolul desertului in procesul de imprietenire cu mancarea
  • Te concentrezi mai bine pe ceea ce mananca, fara sa il feresti de alimente "rele"

" Orice parinte la primul copil isi imagineaza ca totul merge bine si nu isi doreste un copil mofturos. Din pacate, viata noastra de adult se transpune in modul in care interactionam cu copilul si de aici cateva greseli care au rol major in formarea lui. O data descoperite aceste greseli va va fi mult mai usor sa le controlati. Merita acest ghid este ca o vizita la un pediatru care iti spune exact ce sa faci si ce nu! "

Maria Micula

Designer Vestimentar

Descoperi si Previi Mofturile la Masa 

Copiii sunt foarte receptivi la modul in care expunem mancarea si o abordam noi adultii in preajma lor. Un mod de abordare bazat pe presiune sau un fals interes (mananci tot ca sa [ceva]) ii poate forma copilului un dezinteres pentru mancarea pe care incerci sa o "vinzi".

Astfel de obiceiuri des intalnite la parinti pot forma comportamente care ulterior vor fi si mai greu de controlat.

Acest ghid te ajuta sa descoperi care sunt cele mai uzuale greseli si ce sa faci inca din primele luni ca sa previi comportamente daunatoare pentru dezvoltarea lui.

Descopera si tu cat de usor este sa previi mofturile la masa!

>